Over mij…

Ik ben een fervent boekenliefhebber. Verschillende genres trekken mijn aandacht, maar toch wel het meest Fantasy en Science Fiction (in vele subgenres). Echter, ook een David Baldacci mag ik graag eens openslaan.

Ik hou erg veel van lezen, maar daar houd het niet op.

Naast lezen vind ik het ook leuk om boeken te digitaliseren. Langzaam maar zeker ben ik mijn eigen bibliotheek aan het digitaliseren. Dit is enkel voor priv├ęgebruik en ik zal deze boeken dan ook niet aan anderen geven. Mijn nadruk ligt hierbij dan ook op boeken waarvan de kans laag is dat deze gedigitaliseerd zullen worden door de uitgevers, omdat de markt daarvoor te klein is. Om te voorkomen dat de boeken verloren gaan, doe ik het zelf.

Hierbij kom ik vele dingen tegen. Als ik denk dat dit interessant is, zal ik hier een artikel over schrijven.

Ook heb ik een aantal hulpmiddelen gemaakt en ook deze zijn hier te vinden. Niet alle hulpmiddelen zijn van mij, indien deze van andere zijn, zal ik dit zeker melden…

Verwacht op deze blog geen downloads van boeken. Deze zullen er niet zijn en niet komen. Verwacht ook geen hulp/advies/tips/etc met betrekking tot het delen van boeken, verwijderen van DRM, etc.

Toxaris © 2015 Frontier Theme